KORKUNÇ KAZADA CAN VERDİ

Yaşam 12.11.2016 - 12:29, Güncelleme: 05.01.2023 - 05:10 2412+ kez okundu.
 

KORKUNÇ KAZADA CAN VERDİ

Ordu’da iş kazaları olmaya canlar gitmeye devam ediyor. Bu iş kazalarına son olarak eklenen Ünye’de bir inşaatın asansör boşluğuna düşen Onur Ekiz adlı işçi, feci şekilde can verdi.
Ordu’da sıklıkla karşılaşılan iş kazalarından ölümlere bir yenisi daha eklendi. Ordu’nun Ünye İlçesi’nde bir inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi feci şekilde can verdi. Olay; Ünye’nin Çınarlık Mahallesi’nde yapımı süren bir inşaatta Saat:18.00 sıralarında meydana geldi. İnşaatta parke ustası olarak çalışan 42 yaşındaki Onur Ekiz, 4. Kattan asansöre binmek istedi. İnşaat halindeki binada asansörün kapısını açan Ekiz, karanlık olduğu için asansörün katta olmadığını fark edemeyerek 4. Kattan asansör boşluğuna düştü. Ağır yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen Onur Ekiz, asansör boşluğundan çıkarılıp hemen ambülansla Ünye Devlet hastanesine kaldırıldı. Talihsiz işçi hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saadet Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve partinin Sosyal İşler Başkanlığı’nı yapan evli ve 2 Çocuk babası Onur Ekiz’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ünye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.                                                                                                         Kaynak: Ünye TV
Ordu’da iş kazaları olmaya canlar gitmeye devam ediyor. Bu iş kazalarına son olarak eklenen Ünye’de bir inşaatın asansör boşluğuna düşen Onur Ekiz adlı işçi, feci şekilde can verdi.

Ordu’da sıklıkla karşılaşılan iş kazalarından ölümlere bir yenisi daha eklendi. Ordu’nun Ünye İlçesi’nde bir inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi feci şekilde can verdi.

Olay; Ünye’nin Çınarlık Mahallesi’nde yapımı süren bir inşaatta Saat:18.00 sıralarında meydana geldi. İnşaatta parke ustası olarak çalışan 42 yaşındaki Onur Ekiz, 4. Kattan asansöre binmek istedi.

İnşaat halindeki binada asansörün kapısını açan Ekiz, karanlık olduğu için asansörün katta olmadığını fark edemeyerek 4. Kattan asansör boşluğuna düştü.

Ağır yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen Onur Ekiz, asansör boşluğundan çıkarılıp hemen ambülansla Ünye Devlet hastanesine kaldırıldı. Talihsiz işçi hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saadet Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve partinin Sosyal İşler Başkanlığı’nı yapan evli ve 2 Çocuk babası Onur Ekiz’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ünye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

                                                                                                        Kaynak: Ünye TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.