PAZARSPOR BAŞKANI: YAŞANANLARI CUMHURBAŞKANINA TAŞIRIZ

Karadeniz Gündem 01.05.2025 - 11:52, Güncelleme: 01.05.2025 - 11:52 6884+ kez okundu.
 

PAZARSPOR BAŞKANI: YAŞANANLARI CUMHURBAŞKANINA TAŞIRIZ

Pazarspor Başkanı Uğur "Ordu Valisi'ne maç içerisinde söyledim 'yaşananları bir yerlere taşıyacağız, hatta Cumhurbaşkanı'na kadar taşırız 'dedim" dedi.
Pazarspor Başkanı Uğur Aslan'dan çok çarpıcı açıklama geldi. 3. Lig 3. Grup Play Off ilk maçında 52 Orduspor Pazarspor'u penaltılarla 4-3 yenerek adını bir süt tura yazdırdı. Turu penaltılarla kaybetmesinden sonra Pazarspor cephesinde tepkiler devam ediyor. Pazarspor Kulüp Başkanı Uğur Aslan'ın, “Yaşananları Cumhurbaşkanı'na kadar taşırız" açıklaması tartışma yarattı. Maç sonrası açıklama yapana Başkan Uğur Aslan, "Ordu Valiliği kararı ile taraftarımız maça alınmadı. Girişimlerimiz oldu taraftarın maça alınması için başarılı olamadık. Ordu'da bırakın taraftarlarımızı korumayı 5 yöneticimiz korunamamıştır. Bizlere hakaret ve küfürler edildi. Maç sırasında yaşananlara Sayın Vali'den müdahale etmelerini istedim. 'Yaşananları yukarlara hatta Cumhurbaşkanı'na taşırız' dedim. "ifadelerini kullandı. Pazarspor Kulüp Başkanı Uğur Aslan'ın açıklamaları sosyal medyada oldukça tartışma yarattı. 52 Orduspor Pazarspor maçının normal ve uzatma süreleri golsüz tamamlanmıştı. Mor Beyazlılar penaltı atışları sonrası rakibini 4-3 yenerek üst tura çıkmayı başarmıştı.
Pazarspor Başkanı Uğur "Ordu Valisi'ne maç içerisinde söyledim 'yaşananları bir yerlere taşıyacağız, hatta Cumhurbaşkanı'na kadar taşırız 'dedim" dedi.

Pazarspor Başkanı Uğur Aslan'dan çok çarpıcı açıklama geldi. 3. Lig 3. Grup Play Off ilk maçında 52 Orduspor Pazarspor'u penaltılarla 4-3 yenerek adını bir süt tura yazdırdı. Turu penaltılarla kaybetmesinden sonra Pazarspor cephesinde tepkiler devam ediyor. Pazarspor Kulüp Başkanı Uğur Aslan'ın, “Yaşananları Cumhurbaşkanı'na kadar taşırız" açıklaması tartışma yarattı.

Maç sonrası açıklama yapana Başkan Uğur Aslan, "Ordu Valiliği kararı ile taraftarımız maça alınmadı. Girişimlerimiz oldu taraftarın maça alınması için başarılı olamadık. Ordu'da bırakın taraftarlarımızı korumayı 5 yöneticimiz korunamamıştır.

Bizlere hakaret ve küfürler edildi. Maç sırasında yaşananlara Sayın Vali'den müdahale etmelerini istedim. 'Yaşananları yukarlara hatta Cumhurbaşkanı'na taşırız' dedim. "ifadelerini kullandı.

Pazarspor Kulüp Başkanı Uğur Aslan'ın açıklamaları sosyal medyada oldukça tartışma yarattı. 52 Orduspor Pazarspor maçının normal ve uzatma süreleri golsüz tamamlanmıştı. Mor Beyazlılar penaltı atışları sonrası rakibini 4-3 yenerek üst tura çıkmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.