PATLAYAN MUTFAK TÜPÜ FACİAYA YOL AÇIYORDU

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.06.2025 - 10:08, Güncelleme: 03.06.2025 - 10:08 4137 kez okundu.
 

PATLAYAN MUTFAK TÜPÜ FACİAYA YOL AÇIYORDU

Ordu’nun Kumru ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 3 kişi yaralandı..
Ordu'nun Kumru ilçesi, Divanitürk Tecirler Mahallesi'nde Yaşar İkiz'e ait evde dün mutfak tüpünden kaynaklanan bir patlama sonucunda yangın çıktı. Patlamanın şiddetiyle mutfak ve evin cam kapısı tamamen kullanılmaz hale geldi. olayda 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, yangın dün akşam saatlerinde meydana geldi. Mutfak tüpünün henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamasıyla birlikte evde büyük çaplı bir yangın başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak patlama ve yangın nedeniyle evde ciddi maddi hasar oluştu. Özellikle mutfak bölümü ve evin cam kapısı tamamen tahrip oldu. Yangında ev sahibi Yaşar İlkiz, eşi ve gelini yaralandı. Olayda yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Ordu’nun Kumru ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 3 kişi yaralandı..

Ordu'nun Kumru ilçesi, Divanitürk Tecirler Mahallesi'nde Yaşar İkiz'e ait evde dün mutfak tüpünden kaynaklanan bir patlama sonucunda yangın çıktı. Patlamanın şiddetiyle mutfak ve evin cam kapısı tamamen kullanılmaz hale geldi. olayda 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, yangın dün akşam saatlerinde meydana geldi. Mutfak tüpünün henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamasıyla birlikte evde büyük çaplı bir yangın başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak patlama ve yangın nedeniyle evde ciddi maddi hasar oluştu. Özellikle mutfak bölümü ve evin cam kapısı tamamen tahrip oldu. Yangında ev sahibi Yaşar İlkiz, eşi ve gelini yaralandı.

Olayda yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.