ORDULU GAZETECİ HAKAN KOÇ'A ACI ÜSTÜNE ACI
ORDULU GAZETECİ HAKAN KOÇ'A ACI ÜSTÜNE ACI
Ordulu Gazeteci Hakan Koç, iki gün arayla hem annesi Düriye Koç'u hem de ağabeyi Muammer Güney’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.
İlk olarak iki gün önce annesi Düriye Koç'un vefat haberini alan Ordu’nun Ulubey ilçesinde yerel gazete çıkaran Hakan Koç, bu büyük acıyı henüz atlatamamışken, bugün de ağabeyi Muammer Koç'u kaybetmenin şokuyla sarsıldı.
Peş peşe gelen vefat haberleri, Koç ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, Muammer Güney’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Efirli cezaevi Camii’nde kılınacak olan cenaze namazından sonra Kumbaşı mezarlığına defnedilecektir.
Meslektaşımız Hakan Koç'a ve kederli ailesine başsağlığı, merhum Düriye Koç ve Muammer Koç'a Allah'tan rahmet dileriz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.