ORDU'DA BÜYÜK OPERASYON: 75 YIL 4 AY CEZALARI VARDI
ORDU'DA BÜYÜK OPERASYON: 75 YIL 4 AY CEZALARI VARDI
Ordu’da haklarında çeşitli suçlardan toplam 75 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 4 firari, jandarma tarafından yakalanarak cezaevine kondu.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında uzun süredir nitelikli suçlardan aranan şahıslar ile 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Ordu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timleri, 01-10 Şubat 2025 tarihleri arasında yürüttüğü kapsamlı araştırmalar sonucunda önemli bir başarıya imza attı.
Jandarmanın Dedektifleri, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, On İki Yaşını Tamamlamış Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı, Ateşli Silahla Kasten Yaralama ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan (24 Yıl 8 Ay 20 Gün), (22 Yıl 4 Ay 3 Gün), (19 Yıl 8 Ay 5 Gün) ve (8 Yıl 4 Ay) cezası olan 4 şüpheliyi yakaladı.
Yakalanan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu başarılı operasyon, Ordu İl Jandarma Komutanlığı'nın suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.