ORDU'DA AYILAR KİRAZ AĞACINA ÇIKIP KİRAZ YEDİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 19.06.2024 - 17:05, Güncelleme: 19.06.2024 - 17:08 8911+ kez okundu.
 

ORDU'DA AYILAR KİRAZ AĞACINA ÇIKIP KİRAZ YEDİ

Ordu bu akıl almaz görüntüleri de gördü. Karnı acıkan iki ayı kiraz ağacına çıkarak kiraz yedikleri o anları bir kişi cep telefonuyla kaydetti.
Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Güzle Mahallesi Muzamana Sokakta güpegündüz ayılar kiraz ağacına çıktı. Ağaca çıkıp kiraz yiyen ayıların o anları cep telefonuyla kaydedilirken, görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Görüntülerde ilk olarak bir ayının kiraz ağacının en tepesine çıktığı ve kirazları yediği görüldü. Cep telefonun diğer kiraz ağacına çevrilmesiyle birlikte bir diğer ayının da o ağaca çıktığı ve kirazları yediği görülüyor. O anları cep telefonuyla kaydeden şahıs, “Kocaoğlan yine iş başında. Ooo iki tane. Hiçbir şey umurlarında da değil. Rüzgar ağacı sallayınca diğer ayı da ortaya çıktı” diyerek şaşkınlığını ortaya koydu. 
Ordu bu akıl almaz görüntüleri de gördü. Karnı acıkan iki ayı kiraz ağacına çıkarak kiraz yedikleri o anları bir kişi cep telefonuyla kaydetti.

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Güzle Mahallesi Muzamana Sokakta güpegündüz ayılar kiraz ağacına çıktı. Ağaca çıkıp kiraz yiyen ayıların o anları cep telefonuyla kaydedilirken, görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Görüntülerde ilk olarak bir ayının kiraz ağacının en tepesine çıktığı ve kirazları yediği görüldü. Cep telefonun diğer kiraz ağacına çevrilmesiyle birlikte bir diğer ayının da o ağaca çıktığı ve kirazları yediği görülüyor.

O anları cep telefonuyla kaydeden şahıs, “Kocaoğlan yine iş başında. Ooo iki tane. Hiçbir şey umurlarında da değil. Rüzgar ağacı sallayınca diğer ayı da ortaya çıktı” diyerek şaşkınlığını ortaya koydu. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.