MOTORİNDEN SONRA BİR ZAM DA BENZİNE GELDİ

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.10.2023 - 00:48, Güncelleme: 20.10.2023 - 00:48 3541+ kez okundu.
 

MOTORİNDEN SONRA BİR ZAM DA BENZİNE GELDİ

Geçtiğimiz gün motorin fiyatlarında yaşanan zammın ardına, bu Cuma gecesi itibarıyla benzinin litre fiyatında da 1 lira 50 kuruşluk bir artış yaşanacak.
Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş eğilimi, enerji piyasalarında dikkat çeken bir konumda bulunuyor. Global ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve enerji kaynaklarına olan talebin artması, brent petrol fiyatlarını olumsuz etkileyerek yukarı yönlü bir hareketlenme göstermesine neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına uygulanan zam, tüketicilerin bütçesini zorlamaya devam ediyor. Cuma günü gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına gelecek olan zam ise, motorin fiyatlarındaki artışın hemen ardından gelmesiyle dikkat çekiyor. Yeni zam benzinin litresi başına 1 lira 50 kuruş olarak gerçekleşecek.
Geçtiğimiz gün motorin fiyatlarında yaşanan zammın ardına, bu Cuma gecesi itibarıyla benzinin litre fiyatında da 1 lira 50 kuruşluk bir artış yaşanacak.

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş eğilimi, enerji piyasalarında dikkat çeken bir konumda bulunuyor. Global ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve enerji kaynaklarına olan talebin artması, brent petrol fiyatlarını olumsuz etkileyerek yukarı yönlü bir hareketlenme göstermesine neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına uygulanan zam, tüketicilerin bütçesini zorlamaya devam ediyor. Cuma günü gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına gelecek olan zam ise, motorin fiyatlarındaki artışın hemen ardından gelmesiyle dikkat çekiyor. Yeni zam benzinin litresi başına 1 lira 50 kuruş olarak gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.