GALATASARAY'A ŞAMPİYONLUĞU GETİREN FORMALAR FATSA'DAN
GALATASARAY'A ŞAMPİYONLUĞU GETİREN FORMALAR FATSA'DAN
Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın bu sezon giydiği Puma markalı formaların Fatsa’da üretilmiş olması, ilçede ayrı bir gurur kaynağı oldu.
Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 Süper Lig şampiyonluğu, Fatsa’da da büyük sevinçle karşılandı. Şampiyon takımın bu sezon giydiği Puma markalı formaların Fatsa’da üretilmiş olması, ilçede ayrı bir gurur kaynağı oldu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “Fatsa’mızda üretilen formalar, Galatasaray’a adeta uğurlu geldi. Bu başarıda emeği geçen tüm işçilerimizi ve üretim sürecine katkı sağlayan firmamızı kutluyoruz. İlçemiz için gurur verici bir gelişme,” dedi.
Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir tekstil üretim tesislerinde üretilen Galatasaray formalarının Türkiye genelinde büyük ilgi görmesi, hem bölge ekonomisi hem de tanıtım açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
OKAN BURUK’TAN DA ÖVGÜ ALDI
Sezon başında ulusal bir kanalda yayınlanan futbol programında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu formaların kalitesinden bahsederken, "Oyuncularımızdan hiçbir şikayet gelmedi. Hepsi çok memnun. Formalarımız en üst kalitede yapıldı. Bu formayı Manchester City takımı da giyiyor, aynı kalitede ve futbolcularımız çok memnun," dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.