CHP'Lİ BAŞKANLARDAN HİLMİ GÜLER'E YAKIN İLGİ
CHP'Lİ BAŞKANLARDAN HİLMİ GÜLER'E YAKIN İLGİ
CHP'lilerden Güler'e yakın ilgi. Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye katılmasının ardından Ordu’da objektiflere yansıyan bu kare siyasi kulisleri hareketlendirdi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, siyaset arenasındaki dikkat çeken bir destek dalgasıyla karşı karşıya. Ancak bu destek, beklenenin aksine, AK Parti saflarından değil, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) üyelerinden geliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi (OBB) Meclisi'nde her fırsatta Başkan Güler'in çalışmalarına olumlu yaklaşımlar sergileyen CHP'li üyeler, son dönemde programlarda da Başkan Güler'in yanında yer almaya başladı. Hatta, AK Parti'li Başkan ile sık sık samimi görüntüler vererek hatıra fotoğrafları paylaşmaları, bu yakınlaşmanın boyutunu gözler önüne seriyor.
Öne çıkan isimler arasında, son yerel seçimlerde dikkat çeken bir başarı elde ederek Altın ordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe ile CHP'li Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır bulunuyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılmasının ardından başka isimlerinde istifa edip AK Parti’ye katılacağı konuşulurken, Ordu’dan yansıyan bu fotoğraf, siyasi kulislerde, bu sıcak ilişkinin "CHP'den AK Parti'ye bir geçiş sinyali mi?" sorusunu gündeme getirdiği konuşuluyor.
Özellikle Başkan Güler'in vizyonuna duyulan açık destek, ilerleyen süreçte yeni bir siyasi yol haritasına işaret edebileceği yorumlarını beraberinde getiriyor. Ordu siyasetinde esen bu yeni rüzgarın, önümüzdeki günlerde daha somut gelişmelere yol açıp açmayacağı ise merakla bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
