52 ORDUSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL'A GİDİYOR
52 ORDUSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL'A GİDİYOR
2. Lig hedefini bu yılda ulaşamayan 52 Orduspor’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Başkan Şükrü Bodur’un devam edip etmeyeceği ise belli değil.
52 Orduspor Futbol Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı için geri sayım başladı! Kulüpten yapılan duyuruya göre, kritik genel kurul 7 Haziran 2025 Cumartesi günü saat 13:00'te 52 Orduspor Futbol Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise olağanüstü genel kurul toplantısı, bu sefer çoğunluk aranmaksızın 14 Haziran 2025 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.
Tüm genel kurul üyelerinin katılımının büyük önem taşıdığı belirtilen bu toplantıda Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu asil ve yedek üye seçimleri gerçekleşecek.
Gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Şükrü Bodur’un nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, oluşturacağı yeni ve güçlü bir yönetim kuruluyla yeni sezona daha güçlü bir şekilde başlaması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.