SİVASLI AİLEYİ ECEL ÇAMBAŞI'NDA BULDU

Sivaslı taşkın ailesinin tatilleri faciaya dönüştü. İstanbul’dan tatillerini geçirmek için geldikleri Sivas Koyulhisar Yaylasından Çambaşı’na giden Taşkın ailesi Zile Obası yakınlarında stabilize yolda otomobilleriyle şarampole yuvarlandı.

Stabilize yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan araç için olay yerine Mesudiye ve Ordu'dan çok sayıda ambulans sevkedildi.

Kazada şarampole yuvarlanan araç içinde bulunan Zülfiye Taşkın, Bilal Taşkın, Hayrettin Taşkın ve Ada Sude Taşkın çeşitli yerlerinden yara aldı.

Olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri yarılara ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi.  Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından araç içinde yaralananlar Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anında araç içerisinde bulunan 6 yaşındaki Hamide Taşkın ise ailesi kadar şanslı değildi. Hamide Taşkın şarampole yuvarlanan aracın içinde can verdi.

Yaralanan ailesi ile birlikte aynı ambulansta Ordu Devlet Hastanesine getirilen 6 yaşındaki Hamide Taşkın'ın cesedi Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu. Aynı aileden 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturmaysa sürüyor...