ORDUSPOR'UN HESAPLARI DENETLENDİ

Denetleme Kurulu Başkanı SMMM Ertuğrul Yüksel Kulübün 1 Nisan 2012-30 Haziran 2012 dönemine ait hesapları üzerinde rutin incelemelerde bulundu.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen tarafından şeffaflık açısından hesapların denetlenmesi için bir kurul oluşturmuştu.

Orduspor Kulübü Finans Müdürü Mali Müşavir Hicabi Durmuş, hesaplar üzerinde bilgilendirme ve açıklamalarda bulunmasıyla denetim sonlandı.  Denetleme Kurulu Başkanı SMMM Ertuğrul Yüksel, Orduspor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Selim Şahin'e de ziyarette bulunarak: Orduspor Kulübü kayıtlarının tek düzen muhasebe sistemi tebliğine ve yasal mevzuata uygun tutulduğunu belirtirken, Orduspor'a yeni sezonda başarılar diledi.Denetleme Kurulu Başkanı SMMM Ertuğrul Yüksel Kulübün 1 Nisan 2012-30 Haziran 2012 dönemine ait hesapları üzerinde rutin incelemelerde bulundu.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen tarafından şeffaflık açısından hesapların denetlenmesi için bir kurul oluşturmuştu.

Orduspor Kulübü Finans Müdürü Mali Müşavir Hicabi Durmuş, hesaplar üzerinde bilgilendirme ve açıklamalarda bulunmasıyla denetim sonlandı.  Denetleme Kurulu Başkanı SMMM Ertuğrul Yüksel, Orduspor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Selim Şahin'e de ziyarette bulunarak: Orduspor Kulübü kayıtlarının tek düzen muhasebe sistemi tebliğine ve yasal mevzuata uygun tutulduğunu belirtirken, Orduspor'a yeni sezonda başarılar diledi.