ARPACIOĞLU'DAN AMATÖR SPORA DESTEK

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ordu ASKF Başkanı Zafer Öztürk ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ünye Belediyespor'un geçtiğimiz günlerde organize ettiği kurumlar arası halı saha futbol turnuvasına yardım ve desteklerinden dolayı Öztürk'e teşekkür eden Arpacıoğlu, şunları söyledi:

"Ünye Belediyesi olarak bizler her zaman spor kulüplerimizin yanındayız ve başarıların da destekçisiyiz. Çünkü profesyonelliğin altyapısı amatör spor kulüplerinden geçiyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetiştirilmesine Ünye Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Bunun için varız."

Arpacıoğlu ayrıca, Ordu ASKF yönetimine görevleri süresince başarılar dilerken, dizüstü bilgisayar hediye etti. Arpacıoğlu'nun bu jesti ve ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKF Başkanı Öztürk de yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Ordu ilinde sporu daha ileri seviyelere çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ASKF Ordu Şubesi olarak temel amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil edecek gençlerin yetişmesi için altyapı oluşturmaktır."