ORDSUSPOR TV GELİYOR

İlk etapta televizyonun online olarak yayına gireceğini anlatan Yıldırım, “Kurulum sonrası Tivibu veya D-Smart gibi sistemlerin içerisine girmesi ve yayına devam etmesi öngörülüyor. Online yayınımızın iki ay içerisinde başlaması planlanıyor” dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor gibi takımların yayında olan televizyonları bulunduğunu anımsatan Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bu takımlara Orduspor'u da ekleyerek, Orduspor taraftarlarına geçmişte yapılan ve günümüzde yapılacak bütün aktiviteleri gösteren bir hizmet sunacağız. Orduspor'un web sayfasına giren kişiler, abonelik sistemiyle birlikte Orduspor TV'yi takip edebilecekler. Bu televizyonda, Orduspor ile ilgili tüm aktivitelerle bütün gelişmeler yakından takip edilebilir ve izlenebilir bir formatta olacak. Orduspor'un arşivi, daha önce oynanmış önemli maçlar izlenebilecek. Zaman zaman canlı yayın, zaman zaman da banttan yayın yapılacak. Antrenmanlar da canlı yayınla takip edilebilir olacak. Kamuoyunu ilgilendiren haberler de zaman içerisinde yayınlanabilecek. Dolayısıyla Orduspor'u sevenler ve takipçileri açısından son derece önemli bir proje olduğunu düşünüyorum.”

Yıldırım, Liverpool TV'nin altyapısını hazırlayan şirketin Orduspor TV'yi de hazırladığını kaydetti.