ZÜMRA NUR GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul Beylikdüzü’nde evlerinin yanındaki bir inşaatın asansör boşluğunda baygın halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 3 yaşındaki Zümranur Şendur Fatsa Salihli Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Küçük kızın tabutunun üzerine geçen hafta alınan elbisesi örtüldü. Tabuta sarılan anne Emine Şendur’un ağıtları yürekleri yaktı. Baba Köksal Şendur, olayla ilgili polisi bazı kişileri gözaltına aldığı bilgisini paylaştı.

 

Kızının ölümüne kimler sebep olduysa adalet önünde cezasız kalmayacağına inandığını belirten baba Şendur, “kızım melek oldu. Kızımın ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltında. Onları tanımıyorum. Kızım en sokakta annesinin yanında oyun oynuyordu. Sorunluların gereken cezayı alacağına inancımız tam.” dedi.  Cenaze namazına Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.

 

ASANSÖR BOŞLUĞUNDA BULUNMUŞTU

İstanbul Beylikdüzü’nde evlerinin kapsından kaybolan 3 yaşındaki Zümranur Şendur bir süre sonra inşaat halindeki binanın asansör boşluğunda baygın bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.