YENİ ORDUSPOR GERİ ADIM ATTI

Yeni Orduspor, Kulübü, Büyükşehir Belediye personeli olan altyapı hocalarının Başkan Hilmi Güler’in talimatıyla Büyükşehir Bünyesinde çalıştırılma kararı alması üzerine altyapıyı kapatma kararı almıştı.

 

Alınan bu kararın ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlara Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sert tepki göstermiş ve, “Rant kapılarını kapatmayı başladığımız bu kesimlerin izlediği yol tüm açıklığı ile oldukça ilkel amatör ve tasvip etmediğimiz bir yoldur.”şeklinde açıklama yapmıştı.

 

Bu açıklamanın üzerinden saatler geçmeden Yeni Orduspor’dan yeni bir açıklama geldi. “Yaşanan Son Gelişmeleri Kamuoyunun Bilgisine Sunuyoruz” başlığıyla sosyal medya hesabından açıklama yapan kulüp, altyapıyı kapatma kararından vazgeçtiğini duyurdu.

 

Açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. M. Hilmi Güler’in talimatıyla, Profesyonel takımımızın 2 yardımcı hocası, masör ve malzemecisi Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılacağından bahisle geri çağrılmıştır. Kulübümüzün malzemeci eksikliği Altınordu Belediyespor Kulübümüz tarafından giderilmiş olup, masör ve yardımcı hoca eksikliği giderilinceye kadar futbolcularımız antrenmanlarını ferdi olarak yapacaktır. Kamuoyuna saygı sevgiyle arz ederiz.”