YENİ ORDUSPOR'DAN ŞOK KARARLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle yaşanan tartışmaların ardından Yeni Orduspor’dan art arda şok kararlar gelmeye devam ediyor. dün şok bir şekilde olağanüstü genel kurul kararı alan yönetim, bugünde teknik direktör Cüneyt Tiryaki ve Sportif Direktörü Cevat Macit sözleşmelerini feshetti.

 

Kulüpten yapılan açıklamada, “Yapılan görüşmeler sonrasında Kulübümüzün yaşadığı süreçten daha fazla zarar görmemeleri amacıyla Sportif Direktörümüz Sn. Cevat Macit ve Teknik Direktörümüz Cüneyt Tiryaki ile yapılan sözleşmeler karşılıklı olarak feshedilmiştir. Bu süre içinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatında başarılar dileriz. Allah yolunuzu açık etsin.”

 

Son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine, Yeni Orduspor Yönetim Kurulu dün akşam olağanüstü gündemle toplanmış, detayları ve tarihi önümüzdeki günlerde açıklanmak üzere ‘Olağanüstü Genel Kurul’a gitme ve ‘Genel Kurulda Tekrar Aday Olmama’ kararı almıştı.

 

Tüm bu gelişen olayların dışında yeni sözleşme imzalanan futbolcularla sözleşmelerin dondurulduğu ve olağanüstü genel kurul sonrasında yeni gelecek yönetimin kararına bırakıldığı şeklinde bilgilere ulaşılırken, Yeni Orduspor’un akıbetinin ne olacağı merak ediliyor