ŞANLITÜRK: ORDU'DA CUMHUR İTTİFAKININ BİRLİĞİNİN GÖSTERGESİ

Dün bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhur İttifakı Ortağı MHP Ordu İl Başkanlığını da ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler de katıldı.

 

Ziyaret nedeniyle Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu"na teşekkür eden MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Sn. Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, Sn. bakanımızla birlikte partimizi ziyaret eden, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Hilmi Güler Bey’e, Ordu milletvekilimiz Sn. Metin Gündoğdu’ya, AK Parti İl Başkanımız Sn. Halit Tomakin’e, Giresun Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk ve Kadir Aydın beylere de teşekkür ediyorum.”

 

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun ziyaretinin Ordu’da Cumhur İttifakı’nın birlik içinde olduğunu gösterdiğini belirten Şanlıtürk, “Bugün bu ziyaret Ordudaki Cumhur ittifakı birlikteliğinin göstergesidir. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin." dedi.