VAHŞETİN FAİLLERİ DAYI-YEĞEN ÇIKTI

Korkunç cinayetin failleri yakalandı. 14 Kasım’da Ordu'nun Korgan ilçesi Sarıalıç Mahallesi’nde 74 yaşındaki Makbule Sarı yaşlı kadını elleri ve ayaklarını boğazına bağlayarak ölüme terk eden iki kişi polisin başarılı operasyonuyla yakalandılar.

 

Vahşice işlenen cinayetin ardından zanlıları bulmak için özel ekip kuran emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlar ve araştırmalar neticesinde, aynı mahallede yaşayan Hayrettin G., (27) dayı ve Serkan U., (23) yeğeni yakaladılar. Zanlılar, emniyette verdikleri ifadede kadının evine zorla girdiklerini, kadını bağladıktan sonra evden 1 çuval fındık, 600 TL para ve bir adet televizyonu alarak olay yerinden kaçtıklarını ve kadını elleri ve ayakları boğazına bağlı şekilde ölüme terk ettiklerini ifadelerinde itiraf ettiler.

 

Ayrıca şüphelilerin fındığı satarak paraya çevirdikleri, televizyonu ise metruk bir yere attıkları olayın ardından Serkan U'nun ise Aksaray'a kaçtığı öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler bu sabah erken saatte adliyeye çıkarıldı.