ULUBEY YENİ HASTANESİ AÇILIŞA HAZIR

6 bin 500 metrekare kapalı alanıyla, 10 adet çift kişilik, 8 adet tek kişilik hasta yatak odası kapasitesiyle, 2 acil polikliniği, 8 müşahede yatağı, 3 diş ünitesi, 4 normal poliklinik, 1 ameliyathane, 1 doğumhane, 3 adet kuvöz, laboratuvar, mescit ile dahiliye, aile hekimliği ve diş polikliniği branşlarında hizmet verecek olan Ulubey Yeni Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor.

 

Hastanede incelemelerde bulunan Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “İlçe Başkanımız Süleyman Özdemir ile eski hastaneden taşınma işlemleri ve açılış öncesi son hazırlıkları devam eden Yeni Hastanemizde incelemelerde bulunduk. Ulubey ilçemizin çehresini değiştirecek olan Yeni Devlet Hastanemizin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

 

Başkan Türkcan son olarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sağlık Bakanlarımıza, AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Ordu Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, hastanemizin ilçemize kazandırılmasında ve bugüne kadarki çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.