ULUBEY'DE İSTİHDAMA VE EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR

Ulubey'de işsizliğe yönelik yürütülen çalışmalar devam ediyor. İlçede işsizliğe son vermek için yapılan çalışmaların sonuç verdiğini söyleyen Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, ilçede faaliyet gösteren tekstil ve silah fabrikalarını ziyaret etti.

 

İlçede bulunan tekstil fabrikasını ziyaret eden Başkan Türkcan, “Kuruluş aşamasından bu yana desteklediğimiz Efe Tekstil Fabrikası tam kapasite doluluk oranıyla ilçemizde istihdama ve ilçemizin ekonomisine büyük bir katkı sunuyor. Firma sahipleri Erkan ve Gökhan Çıtak kardeşlere ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”

 

Daha yaşanabilir bir Ulubey hedeflediklerini söyleyen Başkan Türkcan, “ORSAV Ordu Savunma Silah Sanayii ve Efe Tekstil Fabrikası bugün ilçemizde toplamda 400 kişilik istihdam sağlayarak, birçok ailemizin geçimlerini sağladığı önemli yatırımlar haline geldi. İlçemiz ekonomisinin gelişimi için, istihdam ve üretimin artırılması için desteklerimize ve çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir Ulubey için.”