TRABZONSPORLU YILDIZI ALLAH KORUDU

Trabzonspor’un genç yıldızları arasında yer alan Hüseyin Türkmen’den korkutan bir haber geldi. Bordo-Mavililerin dün Yeni Malatyaspor’u 2 - 1’lik skorla mağlup etmesinin ardından bugün verilen izinde ailesi ile birlikte Ordu’ya gelen Hüseyin’in içinde bulunduğu araç kaza yaptı.

 

Ordu’nun Ünye İlçesi Çakırtepe mevkiinde kavşakta meydana gelen kazada, Hüseyin Türkmen'in içinde bulunduğu araç ana yolda seyrederken, beyaz renkli lüks bir araç kavşaktan kontrolsüz çıkınca kaza meydana geldiği belirtildi.

 

Kaza sırasında araçta ilk gelen bilgilere göre bordo-mavili futbolcuyla birlikte, nişanlısı ve kız kardeşinin bulunduğu belirtildi. Hüseyin'in durumunun iyi olduğu nişanlısının hafif şekilde yaralandığı ve kız kardeşinin de burnunun kırıldığı belirtiliyor.

 

Hüseyin ve yakınlarının ilçedeki hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındığı ifade edilirken bordo-mavili futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazanın şiddetiyle birlikte her iki aracın da pert olduğu ifade edildi.

 

Kazayla ilgili açıklama yapan Hüseyin Türkmen, “Babamı ziyarete gittik. Dönüş yolunda talihsiz bir kaza yaşadık. Benim durumum iyi. Nişanlımın belinde bir sıkıntı var. Kardeşimin de burnunda yaralanma var. Hastanedeyiz. Hepimizi Allah korudu.” dedi.