'TECRÜBESİZLİĞİMİZİN KURBANI OLDUK'

PTT 1. Lig’in 15. haftasında iki komşu kentin takımı Giresun’da karşılaştı. Aynı zamanda Karadeniz derbisi de olan maçı ev sahibi takım 1-0 kazanırken, Orduspor, geçtiğimiz hafta aldığı Denizlispor galibiyetinin ardından yenilerek son sıradan kurtulma mücadelesinde önemli bir yara aldı.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kazanma azmi ve isteği müthiş bir Orduspor’un olduğunu belirterek, “Önemli pozisyonlar da yakaladık. Bazı oyuncuların sakatlığı nedeniyle 2. yarıda takımla daha az idman yapan oyuncuları sahaya almak zorunda kaldık. Bunun da dezavantajını yaşadık. Maçı berabere bitirebilirdik. Ancak tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Göreve başladığımdan beri takımın fizik değerlerinin yükseldiğini gözlemliyorum. Bunun karşılığında mücadele arttı fakat kalitede sonuç üzerinde etkili olamıyoruz. 2. yarıda yapacağımız takviyelerle daha iyi bir takım olacağız.” şeklinde konuştu.

Giresunspor cephesinde ise teknik Direktör Erkan Sözeri yaptığı açıklamada, 3 puanı hak ettiklerini belirterek, “Bugün bizim hak ettiğimizi düşündüğüm bir maçı da kazanmış olduk. Bundan sonra her maç bizim için bir final maçı olarak değerlendirilecektir.” dedi.