SAYACABAŞI'NDA HER ŞEY SİL BAŞTAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey Belediyesi’ne devredilen Ulubey’in, hatta Ordu’nun önemli turizm alanlarından Sayacabaşı A Tipi Mesire Alanını yeniden hayat geçirmek için başlatılan çalışmalara devam ediyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İzzet Gündoğar ile devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini söyleyen Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sosyal Tesisleri, Piknik Alanları, Kamelyaları, Çocuk Oyun Grupları ve Bungalov Evleriyle hemşehrilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için doğayla başbaşa, keyifli vakitler geçirebilecekleri güzel bir sosyal yaşam alanı hazırlıyoruz.”

 

Başkan Türkcan, “İlçemizde turizme ciddi katkılar sunacak Sayacabaşı Mesire Alanı ve Belediye Sosyal Tesislerimizde devam eden çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanımız Sn. İzzet Gündoğar ve emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum.