ŞANLITÜRK: DEVLETİMİZ HER ŞEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Şanlıtürk fındık alım çalışmalarını yerinde inceledi. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’e ziyaret gerçekleştirdi.

 

Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyarette Şube Müdürü Mehmet Güney ile istişarelerde bulunduktan sonra akabinde TMO’nun Ordu Altınordu’da alım yaptığı depoya giderek çalışmaları yerinde inceledi.

 

TMO Şube Müdürü Mehmet Güney’i ziyaret ettiğini belirten Şanlıtürk, “Akabinde TMO’nun Ordu merkezde alım yaptığı depoya giderek vatandaşlarımızdan fındık alma işlemine tanıklık ettik. Memnuniyetlerini yerinde gözlemledik. Devletimiz her şeyi düşünmüş. Nem ölçmeden randımana, tartım işlemine kadar yapılan işlemlerin tamamı yakın çekimde kameralar tarafından kaydedilmekte ve Vatandaşımız tarafından canlı olarak izlenebilmektedir.”

 

TMO’nun en geç 21 gün içerisinde üreticinin parasını ödediğini de sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk; “TMO’ya fındığını veren vatandaşımız en geç 21 gün içerisinde mahsulünün parasını alabiliyor. Tüm üreticilerimize bol bereketli kazançlar diliyorum. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için sayın müdürümüze teşekkür ediyorum.” dedi.