'PERSONELLE MÜLAKAT YAPIYORUZ'

Dün düzenlediği basın toplantısında gündeme dair ve Büyükşehirle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediye personeliyle de ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Belediye personeliyle mülakat yaptıklarını söyleyen Güler, “384 çalışanımız ile teker teker mülakat yapıyoruz. Belli gruplara ayırarak onları dinliyoruz. Buradaki amacımız onların gizli yeteneklerini ortaya çıkarmak. Hepsinin bir görevi var, zaten çalışıyorlar, Çalışan arkadaşlarımızın başka hangi yetenekleri var, neler yapabilirler, nerede verimli olabilirler bunu kendileriyle sohbet ederek ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.”

 

Amaçlarının yeni bir takım ortaya çıkarmak olduğunu söyleyen Başkan Hilmi Güler, “Ayrıca toplantıdan sonra süre veriyoruz söylemediklerini yazılı olarak alıyoruz. Hepsini değerlendirerek yeni bir beyin takımı ortaya çıkarıyoruz. Amacımız yeni bir takım kadroların oluşması için ekibi tespit etmek. Daha sonra onlara dönük eğitimlerimiz olacak. Uzmanlar gelecek, iş adamları gelecek. Şu anda 180 kişi iye görüşme yaptık.” dedi.