'ORSAN ORDU'YA KAZANDIRILMALI'

Eğitim, Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı, Vakıf Başkanı Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Seddar Yavuz, hayırsever iş adamları ve ortakları tarafından Ordu Üniversitesi’ne devredilen 46 dönümlük Orsan arazisinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ordu-Ulubey karayolunun 3. kilometresinde bulunan arazinin, iyi bir adım atılarak Ordu’ya değer katacak bir proje yapılması gerektiğini vurgulayan Vali Seddar Yavuz, arazinin Ordu Üniversitesine bağışlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Yavuz, “Hakikaten iyi ve yerinde bir bağış olmuş. Bağışlanan arazi iyi bir şekilde değerlendirilip, Ordu’ya kazandırılmalı” diye konuştu. Toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.