ORDU'YU TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Kuaförler Odası Derneğince İstanbul’da Marmara Etabında Türkiye Bayan Kuaförler Arası Yarışmasında Türbanlı Gelin Tasarımıyla Ordu’yu birincilikle temsil eden ve Ankara’da yapılacak olan Türkiye Bayan Kuaförler Yarışmasına çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Korganlı Bayan Kuaförü Narin Mert, bu seferde Rize Ayder Yaylasında 4. Ayder Saç Tasarım ve Güzellik Eğitim Kampında yaklaşık Türkiye genelinden 300 bayan kuaförün konuşmacı olarak katıldı.

Rize Ayder Yaylasında yapılan 4. Ayder Saç Tasarım ve Güzellik Eğitim Kampı salonuna gelişinde yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Kuaför Narin Mert kamp sonu yaptığı açıklamasında “Ordu İlimizi Türkiye genelinde temsil etmek benim için çok büyük gurur verici bir durumdur. İnşallah umut ediyorum ki bundan sonra da Türbanlı Gelinlik Tasarımı ile Ordu ilimizi tüm Türkiye de en güzel bir şekilde temsil edeceğiz. Rize Ayder Yaylasında yapılan 4. Ayder Saç Tasarımı ve Güzellik Eğitim Kampımıza katılan başta Rize Belediye Başkanına ve Rize Kaymakamına ve Türkiye’ nin değişik illerinden gelen yaklaşık 300 bayan kuaförü arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Rize Ayder Yaylasında bir otel salonunda gerçekleştirilen 4. Ayder Saç Tasarımı ve Güzellik Eğitim Kampına Rize Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Türkiye Kuaförler Odası Derneği Başkanı, gelinlik moda tasarımcıları ve yaklaşık 300 bayan kuaför katıldı.