ORDUSPOR 1967 FARK YEDİ: 1-6

Biri bu kabustan uyandırsın. Orduspor 197, kendi sahasında karşılaştığı Edirnespor karşısında oynadığı kötü futbol sonucunda tarihi bir farkla tam 6-1 yenilerek yeni statta oynadığı dördüncü maçında da mağlubiyetle ayrıldı.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Orduspor 1967, geçtiğimiz hafta lig sonuncusu Kardemir Karabükspor karşısında tam 8 hafta sonra aldığı galibiyet sonrasında kendi sahasında ligin 15.haftasında konuk ettiği Edirnespor karşısında da 3 puan alıp, yeni stattaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıktı.

 

Ancak maça çok kötü başlayan Ordu temsilcisi, ilk 15 dakikada yediği gollerle 2-0 geriye düştü. İlk yarının son dakikalarında Bilal Gülden ile Yeni Ordu Stadı’ndaki ilk golünü atan Orduspor 1967, devreyi 2-1 yenik kapattı.

 

İkinci yarıya atak başlaması beklenen ancak, sahada silik ve aciz bir futbol sergileyen Ordu temsilcisi, peş peşe yediği gollerle sahadan 6-1 gibi tarihi bir skorla yenilerek hezimeti yaşadı. Bu mağlubiyetle yeni statta oynadığı 4 maçını da kaybeden Orduspor 1967, ancak 1 gol atabildi.

 

Ligde maç fazlasıyla 20 puanla 9.sırada yer alan Orduspor 1967, ligin 16. haftasında yine kendi sahasında Gümüşhane Sportif Faaliyetler’i konuk edecek.