ORDULU MUHAMMED GÜMÜŞKAYA İMZAYI ATTI

Fenerbahçe’nin Ordulu genç futbolcusu Muhammed Gümüşkaya, Westerlo’yla resmi sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki Ordulu genç futbolcunun transferini Fenerbahçe duyurdu.

 

Futbola 11 yaşında Fenerbahçe Altyapısında başlayan ve a takıma kadar yükselen Ordulu merkez orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya, Belçika ekibi Westerlo'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Sarı lacivertliler, Muhammed Gümüşkaya'nın Westerlo'ya transferini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi; "Profesyonel Futbol Takımımızın genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'nın, Belçika ekibi Westerlo'ya transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

 

Henüz 11 yaşında kalbindeki Sarı-Lacivert sevgiyle Kulübümüze ilk adımını atan; 10 yıl boyunca karakteri, çalışkanlığı ve başarısıyla Akademimizin gururu olan, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için bugün itibarıyla yuvadan uçan Muhammed Gümüşkaya'ya sonsuz başarılar diliyoruz.

 

Fenerbahçemizin kıymetli ismi Muhammed; bu camia her daim seninle gururlanacak ve yolun bu renklerle yeniden kesişecek…"