ORDU'DA BU GECE CAMİLER DOLDU

Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi Regaib Kandili, Ordu’da tüm camilerde düzenlenen özel programlarla idrak edildi. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek gecede vatandaşlar camileri doldurarak dualarda buluştu.

Bahçelievler Ulu Camii’nde Özel Program

Ordu İl Müftüsü Ali Çakmak, Bahçelievler Ulu Camii’nde gerçekleştirilen Regaib Kandili Özel Programı’na katıldı. Program, din görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından ilahiler, kasideler ve Mevlid-i Şerifler okunarak gece manevi bir atmosfer içerisinde ihya edildi.

Filistinli Kardeşler İçin Dualar

Programın sonunda İl Müftüsü Çakmak, gecenin anlam ve önemine dair bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbette, özellikle mazlum ve mağdur durumda olan Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasındaki Müslümanlar dualarla yad edildi.

Ellerin semaya, gönüllerin duaya kalktığı program, yatsı namazının eda edilmesiyle sona erdi. Vatandaşlar, Regaib Kandili’nin manevi ikliminde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.