
ORDU'DA 306 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLECEK
İŞKUR, 81 ilde gerçekleştireceği büyük personel alımını duyurdu. Bu alımlarla birlikte, Türkiye genelinde toplamda 83 bin 140 personel alınacak, en fazla alım ise İstanbul’da yapılacak. Ordu’da da 306 kişilik istihdam fırsatı sunulacak.
Ordu’da çeşitli meslek gruplarında toplam 306 personel alımı yapılacak. Alımlar kapsamında; mağaza müdürü, kasiyer, aşçı, çaycı, pastacı yardımcısı, hemşire, elektrik teknisyeni, sekreter, sosyal medya uzmanı, web tasarımcısı, konfeksiyon işçisi, öğretmen, mühendis, satış temsilcisi gibi birçok meslek dalında personel istihdam edilecek.
Başvurular, İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. İlanlar, farklı meslek gruplarına yönelik geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ordu’daki alımlar, başta hizmet sektörüne ait pozisyonlar olmak üzere geniş bir alanda fırsatlar sunuyor.