ORDU'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ SON ANDA KURTARILDI
Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı ve yaz aylarında sıkça boğulma vakalarıyla gündeme gelen Akyazı Plajı, bugün bir kez daha benzer bir olaya sahne oldu. Ancak bu sefer, hızlı müdahale sayesinde kötü bir haberin önüne geçildi.
Bugün Akyazı Plajı'nda denize giren 2008 doğumlu M.Ç., boğulma tehlikesi yaşadı. Durumu fark eden cankurtaranlar, vakit kaybetmeden genci sudan çıkararak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri de M.Ç.'ye gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra genci hastaneye sevk etti.
Neyse ki, bu olayda sevindirici bir son yaşandı ve M.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu olay, plajlardaki cankurtaranların önemini ve hızlı müdahalenin hayat kurtarıcılığını bir kez daha gözler önüne serdi.