ORDU-SİVAS YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Mesudiye yolunda devam eden çalışmalar nedeniyle Ordu-Sivas Yolu’nun geçici olarak trafiğe kapatıldığını söyleyen Mesudiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Demir, “Bu yolun trafiği geçici olarak açılan servis yolundan sağlanmaktadır.” dedi.

 

Ordu-Sivas Karayolu trafiğe kapandı. Mesudiye ilçe geçişi mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapanan Ordu-Sivas yolunda ulaşım geçici servis yolundan sağlanıyor.

 

Mutlu sona yaklaştıklarını söyleyen Mesudiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Demir, “Ordu-Mesudiye Yolu Km:20+000 de bulunan Mesudiye kavşağı çalışmalarına devam edilmekte olup Mesudiye ilçe bağlantı yolunu oluşturan 3 nolu toprakarme duvar imalatı tamamlanmıştır. 16 metre yüksekliğinde, 1536 m2 toplam yüzey alanı olan ve toprakarme tekniği ile yapılan duvar ile birlikte Mesudiye-Ordu istikametinde geçiş sağlanmıştır.”

 

“MUTLU SONA AZ KALDI!”

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Demir, “Ordu-Sivas yolu geçici olarak trafiğe kapatılmış olup bu kesimde bulunan 4 nolu toprakarme duvar imalatına ve anayoldaki kazı işlerine devam edilmektedir. Bu yolun trafiği geçici olarak açılan servis yolundan sağlanmaktadır. Buradaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Mesudiye-Bayırköy-Topçam arasında da bazı bölümlerin asfaltlama çalışmaları tamamlanmış ve diğer bölümlerde çalışmalar aralıksız devam  etmektedir. Mutlu sona az kaldı!”