ORDU'DA YAŞLI KADIN SAĞ OLARAK BULUNDU

112 Acil Çağrı Merkezi tarafından kayıp ihbarı yapılan, Altınordu Cumhuriyet mahallesinde Alzheimer hastası N.Ş (85) adlı yaşlı kadın, yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sonunda sağ olarak bulundu.

 

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde dün akşam saatlerinde ailesi fındık toplarken, arabada beklemesi söylenilen Alzheimer hastası N.Ş (85) isimli yaşlı kadın kayboldu. Ailenin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesinden sonra, olay yerine İl AFAD Arama Kurtarma ekibi yönlendirildi.

 

İl Emniyet Ekipleri, GEAK, İHH ve ANKA arama kurtarma ekipleriyle yürütülen ortak çalışmalar gece yarısına kadar sürerken, yaşlı kadının mobese kameralarından son görüldüğü yerler araştırıldı.

 

Havanın kararmasıyla ve olayın araziye yönelmesiyle, arama kurtarma çalışmalarına sabahın ilk saatlerine kadar ara verildi. Günün aydınlanmasıyla çalışmalara tekrar başlayan ekipler, yaşlı kadını Melet köprüsü altında uyur vaziyette sağ olarak buldu. Sağ olarak bulunan yaşlı kadın, 112 sağlık ekiplerine teslim edilerek görev sonlandırıldı.