ORDU'DA KAYBOLAN YAŞLI ADAM SAĞ SALİM BULUNDU

Ordu’nun Perşembe İlçesi, Kırlı Mahallesi Tepeharmanı Kümeevleri Düzmeşe Mevkii’nde 83 yaşında Alzheimer hastası bir vatandaş kaybolmuştu. Kayıp yaşlı adam A.B., evinden yaklaşık 700 metre ilerde ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

 

Dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan ve kayıp ihbarı yapılan 85 yaşındaki yaşlı adam, yapılan aramalar sonucunda evinden 700 metre uzaklıkta bulundu. Yaşlı adamın bulunmasıyla ilgili AFAD yaptığı açıklamada şöyle dedi;

 

12 Haziran 2022 Pazar günü saat 20:50’de Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezimize (AADYM) 112 Acil Durum Merkezi Müdürlüğü tarafından İlimiz Perşembe İlçesi, Kırlı Mahallesi Tepeharmanı Kümeevleri Düzmeşe Mevkii’nde 83 yaşında alzheimer hastası bir vatandaşımızın kaybolduğu ihbarı yapılmıştır.

 

AFAD ekibimiz gerekli hazırlıkları yaparak saat vakaya çıkış yapmıştır. Jandarma ekipleri ve vatandaşların katılımı ile yapılan arama çalışmaları sonucunda kayıp şahıs A.B, 13 Haziran Pazartesi günü saat 11:00 sıralarında evinden yaklaşık 700 metre ilerde ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştur. Sağ olarak bulunan A.B., Jandarma ve 112 ekiplerine teslim edilerek görev sonlandırılmıştır.