MOR BEYAZLI FORMAYLA 3. LİGE

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Güzelorduspor maçların tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 19 Eylül Stadı’nda konuk ettiği Ladikspor karşısına Mor Beyaz forma ile çıkan Güzelorduspor, rakibini tek golle geçti.

İlk yarının son dakikalarında Güzelorduspor’dan Suat Kerçin Kırmızı kart gördü. Bu kırmızı kartın ardından iki takım futbolcuları arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maçın hakemi Sinan Özcan, Güzelorduspor’un yedek futbolcusu Samet Madalı ile Ladik Belediyespor’dan Hasan Vehbi Bayraktar’a kırmızı kart gösterdi.

Maçın ikinci yarısında iki takımda gol atma çabalarından sonuç alamayınca 12. dakikada Bikoko’nun attığı golle 1-0 kazanan Güzelorduspor şampiyonluğa ulaştı.

Güzelorduspor 3. Grupta şampiyonluğun büyük ölçüde garantileyen Iğdır Arasspor ile karşılaşacak. Tek maç üzerinden oynanacak müsabakayı Güzelordu kazanması halinde 3.lig’e yükselecek. Güzelordu bu maçı kaybederse mağlup bir takımla daha maç yapacak ve onu kazanırsa 3. Lig’e çıkacak.

Güzelorduspor’un şampiyonluk maçını AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi Başkanı Engin Tekintaş şeref tribününden izledi.