MHP PAZAR GÜNÜ KONGREYE GİDİYOR

Siyasette kongreler süreci devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi de bu partiler arasında yer alıyor. İlçe kongrelerini tamamlayan partiler arasında yer alan MHP Ordu teşkilatı da il kongresine hazırlanıyor.

 

MHP 15 Kasım Pazar günü İl Kongresi’ni gerçekleştirecek. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek il kongresi öncesi İl Başkanı Naci Şanlıtürk başkanlığında İl Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

 

Toplantıda kongre hazırlığını değerlendirdiklerini söyleyen İl Başkanı Şanlıtürk, “15 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak olan İl kongremiz öncesinde son İl yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Alınan kararların Partimize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.” şeklinde konuştu.

 

Kongrede geçtiğimiz aylarda MHP Genel Merkezi tarafından Köksal Yılmaz’ın yerine İl Başkanı olarak atanan Naci Şanlıtürk’ün tek aday olarak girmesine ve tekrar il başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.