KAZAYLA KENDİNİ VURDU

Ankara İstihbarat Daire Başkanlığı’nda görevli olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Musa Beşkonak (45), 29 Mart 2017 Çarşamba günü görevi sırasında silahını temizlerken tabancasından çıkan kurşunla kaza sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Beşkonak’ın cenazesi eşi Hatice Şener Başkonak’ın isteği üzerine Ankara’dan Ünye’ye getirildi. Aslen Antalyalı olan Musa Beşkonak’ın cenaze namazı Ünye Büyük Cami’de Cuma namazını takiben kılındıktan sonra Çakırtepe Aile kabristanlığına defnedildi.

Recep Beşkonak’ın oğlu, İbrahim Beşkonak’ın abisi, merhum Salim Şener’in damadı, Muhsin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin ve Lütfiye Şener kardeşlerin enişteleri, Hatice Şener Başkonak’ın eşi, Efe (12) ve Duru (4) kardeşlerin babaları Musa Beşkonak’ın cenazesine Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, partilerin ilçe başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, aile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.