KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTIRMAYA BAŞLADI

Yurdun büyük bölümüne etkili olan yoğun kar yağışı Ordu’da etkili olmaya devam ediyor. Cumartesi günü başlayan kar yağışı bu akşamda devam ederek iç ve yüksek kesimlerde etkisini göstermeye devam ediyor.

 

Kar yağışı nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey gibi yüksek rakımlı ilçelerde etkili olmaya devam ederken ekipler, kapanan yolları açmak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Devam eden Kar yağışı nedeniyle Aybastı ve Çamaş, Gölköy ve Gürgentepe’nin tamamı ile Kabadüz’ün Yokuşdibi İlkokulu ve Ortaokulunda, İkizce’nin Yoğunoluk mahallesindeki Şehit Cezmi Sekmen İlkokulu, Yoğunoluk Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yoğunoluk Çok programlı Anadolu Lisesi'nde;  7 Ocak Pazartesi (bugün) okullar tatil edildi.

 

UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Ankara-Samsun yolunda zaman zaman kapanmalar yaşanıyor. Ayrıca İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları, Ordu-Giresun Havalimanı’na bu gece ve yarın yapacağı uçak seferlerini iptal ettiğini açıkladı.

 

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre kar yağışı hafta boyunca etkisini artırarak devam edeceği beklenirken, hafta ortasından itibaren Altınordu, Ünye gibi sahil kesiminde kalan ilçelerde de yağması bekleniyor.