KANLI KAVGADA ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Ölü sayısı 3’e çıktı. 25 Temmuz Pazar günü Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı Kargı Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan iki akraba grup arasında çıkan kavgada silahlar çekilmiş ve can kayıpları yaşanmıştı.

 

Bir tarafın silahını çektiği şok eden olayda 70 yaşındaki Şahin Duman ile oğlu 28 yaşındaki Ömer Duman hayatını kaybederken, diğer Şakir, Sezer ve torunu Emirhan Duman ise yaralanmıştı.

 

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tokat Erbaa’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı. Burada tedavi görenlerden Şakir Duman’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Olayın ardından gözaltına Özdür ve Ali D. ise çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Olayda hayatını kaybeden baba Şahin ile oğlu Ömer Duman'ın cenazeleri, Kargı Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayda ölen Şakir Duman’ın ise aynı mahallede yarın toprağa verileceği belirtildi.