KAFTANCIOĞLU'NUN ANNE VE BABASI CORONAVİRÜSE YAKALANDI

Coronavirüs salgını tüm hızıyla sağlığımızı etkilemeye devam ediyor. Coronavirüse yakalanan CHP İstanbul İl Başkanı Ordulu Canan Kaftancıoğlu’nun anne ve babası Ankara’da tedavi altına alındılar.

 

İnsan sağlığını tehdit eden Coronavirüs sağlığımızı tehlikeye sokmaya devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Ordulu Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun Ordu’da yaşayan anne ve babası da coronavirüse yakalandı. Kaftancıoğlu acil olarak Ordu’ya geldi.

 

Ordu’da yaşayan Kaftancıoğlu’nun babası İhsan Şahin ve annesi Ayten Şahin’e Covit 19 teşhisi kondu. Anne ve babasının coronavirüse yakalandığını öğrenen Canan Kaftancıoğlu Ordu’ya geldi. Ayten- İhsan Şahin çiftinin tedavisinin Ankara Şehir Hastanesi’nde yapılacağı öğrenildi.

 

KAFTANCIOĞLU BAKAN KOCA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Kaftancıoğlu Twitter’de yaptığı açıklamada, “Anne ve babamın COVİD-19 hastalığı sırasında ilgi ve desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Ankara Şehir ve Ordu Umut Hastanesinin tüm sağlık emekçilerine Dr.İhsan Bey ve Dr.Serkan Bey şahsında sonsuz teşekkürler” dedi.