KABAKTEPE VE KAFTANCIOĞLU EL ELE SELAMLADI

İstanbul Yeni Kapı’da bu yıl 10’cusu düzenlenen Ordu Günleri, dün düzenlenen açılış töreniyle başladı. Ordu’nun tüm değerlerinin buluştuğu etkinlikte memleket özlemi çeken Orduluların da buluşmasına vesile oldu.

 

10. Ordu Günleri’nin açılışına ise İstanbul siyasetine yön veren iki Ordulu damga vurdu. Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi’nin daveti üzerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Ordulu Osman Nuri Kabaktepe ile yine diğer Ordulu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kürsüye çıkarak, birlikte açılışa katılanları selamladılar.

 

“ARKAMDA ORDU VAR”

Etkinlikte konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Doğduğu yer sadece 'ben oralıyım' demek değil 'ben buyum' demek ile o oluşturduğu kimlikte gösterdiği karakterin şekillenmesinde en büyük etkendir. Bazen bana diyorlar çok zor bir görev nasıl başaracaksınız İstanbul İl Başkanlığı... Diyorum ki arkamda Ordu var" dedi.

 

“ORDULU HİSSETMEK TERCİHİMİZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ise yaptığı konuşmada, “Doğduğumuz coğrafya bir kader, tercih değil. Bu hepimizin şerefi o nedenle belki Ordulu olmamız bir kader. Seçebileceğimiz bir şey değil ama kendimizi Ordulu hissetmemiz bir tercih. Ordu demek, hırçınlık demek. Ordu demek kararlı olmak demek çünkü çocukluğumda bana bunu öğrettiniz. Ordu demek haklının yanında olmak demek. Zalimin zulmü neredeyse onun karşısında olmak demektir. Sizlerin bizlere öğrettiklerinizle buradayız" dedi.