İŞTE MHP'NİN ADAY GÖSTERECEĞİ İLÇELER

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için Ordu’da ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması ertelendi. Daha önce bu hafta sonu Genel Merkez tarafından görevlendirilen bir Genel Başkan Yardımcısı tarafından açıklanacağı duyurulan adayların açıklanması ertelendi. Açıklamayı 19 Ocak Cumartesi günü Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Recep Kara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak törende açıklanacağı öğrenildi.

 

ADAYLARI KURTULMUŞ BELİRLEDİ

AK Parti’nin Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın belirlenmesinin ardından MHP'ye verilen iki ilçe dışında kalan 17 belediye başkan adaylarına Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından belirlendiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandığı öğrenildi.

 

İKİZCE VE ÇAMAŞ’TA MHP

Öte yandan AK Parti ile MHP, Cumhur ittifakı kapsamında Ordu’da anlaşmaya vardı. MHP, Büyükşehir’de AK Parti Adayı Hilmi Güler’i destekleyecek. İki parti arasında uzun zamandır devam eden görüşmelerde Fatsa üzerindeki ısrarından vazgeçen MHP’nin iki ilçede aday çıkaracağı, bu ilçelerin İkizce ve Çamaş olduğu öğrenildi.