BİR RÜYA PROJE DAHA ADIM ADIM HAYAT BULUYOR

Ordu-Giresun Havalimanının bitişiğine yapılan Çikolata Park için Gülyalı Belediyesi’nde açılan Çikolata Park ofisinde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gülyalı Kaymakamı Cuma Emeç de katıldı. Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Çikolata Park'ın mevcut durumunun konuşulduğu toplantıda, dev proje için yol haritası çizildi.

Toplantının ardından Çikolata Park hakkında bilgi veren Gülyalı Kaymakamı Cuma Emeç, Çikolata Park'ın uygulama projesinin ihalesinin yapıldığını ve haziran ayında temelin atılacağını söyleyerek, “yaklaşık 5 milyon liralık proje olmakla beraber bunun 3 milyon 750 bin lirasını DOKA fonluyor. Projemiz 2013 Ekim ayında başladı. Resmi olarak 2 yıl sürmesi planlanıyor. Şuanda avam projesi çizildi. Uygulama projesinin ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma Cuma günü imzaya gelecek. Daha sonra üst yapı ihalesine çıkılacak. Haziran ayı gibi de üst yapı çalışmaları başlayacak.”

Çikolata Park'ın tamamlanacağı tarih ise 2015 yılı Ekim ayı olduğu söyleyen Emeç, “projenin bitmesi için 2 sene öngörüldü. 2 sene sonra 2015 yılı Ekim ayında bitmesi bekleniyor.”

Çikolata Park'ın kısa süre önce kamuoyuyla paylaşılan simülasyonu büyük beğeni toplamıştı.