52 ORDUSPOR'UN MAÇINA FİFA KOKARTLI HAKEM ATANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerde 7. haftanın programını ve maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Bu hafta Orduspor 1967 ve Fatsa Belediyespor deplasmana giderken, 52 Orduspor FK bu hafta kendi sahasında 3 puan arayacaklar.

 

Bunun yanında maçları yönetecek hakemleri de açıklayan TFF, 3. Lig 2. Grupta mücadele eden 52 Orduspor FK’nın 17 Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacağı Bayrampaşaspor maçına FİFA Kokartlı Hakem atadı.

 

52 Orduspor FK- Bayrampaşaspor maçını FİFA Kokartlı Kadın Hakem Melis Özçiğdem yönetecek. İzmir Bölgesi Hakemi Melis Özçiğdem’in yardımcılıklarını Fatih Söyler, Mustafa Han yapacak. Maçın 4. Hakemi Samet Şahin.

 

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor ise bu hafta Ankara Polatlı’da Başkent Gözgözler Akademi FK ile 17 Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak. Maçı Kadın Hakem Gamze Durmuş Pakkan yönetirken, yardımcılıklarını Vedat Hoşnam, Caner Kurt yapacak. 4. Hakem ise Mustafa Ünver.

 

Ordu’nun bir başka temsilcisi, 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Orduspor 1967 de deplasmanda Belediye Derincespor ile deplasmanda karşılaşacak. 17 Ekim Pazar günü saat 14.00’da oynanacak maçı Ömer Şivka yönetecek. Yardımcılıklarını Ali Gün ve Hüseyin Sepetçioğlu yaparken, 4. Hakem Emine Öz olacak.