EMİNE ERDOĞN PANCAR TURŞUSUNA BAYILDI

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Ankara Ticaret Odasının (ATO) ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla başladı.

 

Ülkemizin farklı ve zengin coğrafyasından ürünlerin sergilendiği "Coğrafi İşaretli Ürünler İhtisas Fuarı" Ankara’da 19-21 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.

 

Ordu Valiliği desteğiyle fuara katılan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü de Ordu’nun muhteşem coğrafyasında yetişen ve coğrafi işaret almış olan 5 tescilli ürünü Çambaşı Pancarı, Ordu Kivisi, Akkuş Şeker Fasulyesi, Perşembe Cevizli Helvası, Kabataş Helvası tanıtımını yaptı.

 

Fuarın açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendi ziyaret ederek Ordu’nun tescillenen başta Çambaşı Yayla pancarından yapılan turşu olmak üzere ürünlerinin tadına baktı. Özellikle pancar turşusunu çok beğenen Emine Erdoğan, Ordu ürünlerine tam not verirken, fuarda Ordu standı büyük ilgi gördü.