ORDULU GENÇ GÖZYAŞLARI VE DUALARLA UĞURLANDI

Cumartesi gecesi Altınordu Gerce Mahallesi nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki Akın Kovan, Ekmek parası için gittiği Düzce'de aynı fırında çalıştığı Afgan uyruklu iş arkadaşı tarafından 15 yerinden bıçaklayarak öldürülmüştü.  

 

Daha genç yaşında gurbet elde ekmek parası için çalışan Ordulu gencin cenazesi Düzce’de yapılan otopsinin ardından Ordu’ya getirildi. Bu sabah Altınordu’ya bağlı Gerce Mahallesi’ndeki baba evinde alınan helalliğin ardından öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazından sonra aynı mahalledeki aile kabristanlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

Öte yandan cinayeti işledikten sonra kaçan Afgan uyruklu Akif Korkmaz’ın İstanbul Sarıyer'de bulunduğu belirlendi. Düzce İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa yaptığı operasyonda Akif Korkmaz, yakalanarak gözaltına alındı. Akif Korkmaz, Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Akif Korkmaz burada sorguya alındı.