ŞAHİN: RANTA VE YOLSUZLUĞA İZİN VERMEYECEĞİZ

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

 

İlküvez’de coşkulu bir kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Şahin, burada yatığı konuşmada, tüm siyasi parti ve adayların yaptığı mitinglerden daha kalabalık, daha sevgi dolu bir kalabalığın İlküvezde olduğunu söyledi.

 

Meydanı hınca hınç dolduğu coşkulu bir kalabalığın karşısına birlikte çıktığı Büyük Bir Partisi Çaybaşı Belediye Başkan Adayı İsmet Yanık’a destek isteyen Şahin “Çaybaşı’nda İsmet, Ordu’da İdris, hep beraber güzel işler yapacağız.”

 

Tasarrufa önem vereceklerini söyleyen Şahin, “Yeni dönemde savurganlığı önleyerek, ranta ve yolsuzluğa geçit vermeyerek sağlayacağımız tasarruflarla İlküvez’den Mesudiye’nin Üçyolu’na, Kabadüz’den Salman’a tüm bu coğrafyada yeni yollar, yeni köprüler inşa edeceğiz. 3 yıl sonra, 5 yıl sonra çok değişmiş bir Çaybaşı ve Ordu fotoğrafıyla hem hemşerilerimiz hem de Ordu’yu ziyaret edecek olan yerli ve yabancı misafirlerimiz inşallah karşılaşacaktır.” dedi.