DEV OPERASYONDA 31 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından son dönemde artan uyuşturucu operasyonları aralıksız devam ediyor. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 10 Şubat’ta operasyon düzenlendi.

Özel Harekat Polisleri'nin de yer aldığı yaklaşık 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, Ordu-Samsun sınırında uyuşturucu taşındığı öne sürülen otomobile yapılan dur ihtarına rağmen araçtakiler durmadı. Kaçarken kaza yapan otomobildeki biri bayan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Bu operasyonun devamında Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; Ünye, Fatsa, Altınordu ilçeleri ile Samsun merkez ve Terme ilçeleriyle, İstanbul Esenyurt ilçesinde de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslerde 2'si kadın 31 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada satışa hazır hale getirilmiş 104 gram uyuşturucu hap, 12 gram esrar, çok sayıda sentetik hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet tabanca ve bu silahlara ait 190 adet fişek ve mermi ele geçirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.